badminton in kort image in hindi

badminton in kort image in hindi


Badmintonul este un sport care nu este atât de popular în cea mai mare parte din lume, cu toate că există mulți oameni care îl cunosc, în special pentru a fi jucat cu un stilou (numit volan), dar ia în considerare o variantă de tenis și nu un sport sau nu știi ce se numește badminton.

Istoria badmintonului

Badmintonul pe care îl cunoaștem astăzi a fost dezvoltat la mijlocul secolului al 19-lea de britanici, dar actul de a juca cu o rachetă și un stilou a fost în jur de sute de ani, în special în Europa și Asia.

Mulți asociați fiind o evoluție a jocului „battledore" și „peteca".

Un număr de țări (Anglia, Scoția, Țara Galilor, Canada, Danemarca, Franța. Irlanda, Olanda și Noua Zeelandă), s-au alăturat și au creat Federația Internațională de Badminton, făcând astfel acest deporteze mai puternică și mai reglementat, ceea ce a ajutat expansiunea.

În prezent, badminton este un sport olimpic, deoarece cu o mare reputatie, care este de obicei dominat de țări din Asia, cum ar fi China, India, Indonezia, Malaezia sau Coreea de Sud, iar acum China a subliniat aceste și a dominat în ambele de sexual practice masculin, ca femela.

Joc de badminton

Jocul de badminton, care poate fi jucat individual sau în dublu, constă în jocuri iii, fiind united nations meci la cel mai bun dintre trei (care câștigă primele două jocuri câștigă). Scopul este de a ajunge mai întâi la punctele 21 în joc, având nevoie de diferența de puncte 2 între ele pentru a termina jocul. În cazul în care jocul ajunge la 29 × 29, atunci cineva intendance înregistrează punctul 30 câștigă mai întâi.

Jocul începe cu arbitrul intendance face moneda să dea câștigătorului posibilitatea de a alege între teren sau serviciu.

unitate de badminton

Serviciu

Serviciul trebuie să fie în zona de serviciu (a se vedea mai jos în imagine teren de badminton), iar numărul de puncte este chiar, trebuie să faci pe partea dreapta, dacă este ciudat, trebuie să faci stânga.

Serviciul trebuie să fie întotdeauna făcut în diagonală (dacă difuzați zona de servicii dreapta, trebuie să trimită în zona dreaptă a adversarului), iar în cazul în care se încadrează în afara acestei zone, adversarul său câștigă punctul.

De obicei, serviciile sunt alternate între două tipuri: lungi și scurte.

Serviciu scurt

Puneți piciorul stâng înainte (dacă sunteți dreptaci), iar mișcarea de swinging o racheta, face rapid și încetini numai atunci când sunt pe cale de a servi pentru a deruta adversarul.

Servicii lungi

Procedați la fel ca și în poziție scurtă, iar mișcarea rachetei trebuie să facă o eliberare greu și rapid ca united nations bici și fiind ridicat și lat în fundal câmp adversarului, având grijă că nu se încadrează afară.

badminton -Serviciul

Stadionul de badminton

Instanța de badminton variază în mărime în funcție de numărul de jucători (simplu sau perechi) de măsurare de metri în lungime și m 13,iv v,xviii în lățime, dacă indivizii și metru în cazul în care half dozen,10 în perechi.

Câmpul este împărțit în două printr-o rețea, aceasta fiind făcută cu o frânghie subțire și având o pânză albă seven,v cm lățime la partea superioară pe toată lungimea ei, măsurând 76 cm și fiind de aproximativ metri one,55 deasupra solului.

Liniile exterioare de pe laturile marchează lățimea câmpului de perechi și marca interioară pentru individ. În partea de jos a câmpului are o linie ușor mai scurtă, aceasta marchează limita câmpului de perechi atunci când serviciul este efectuat (după ce echipa adversă își întoarce serviciul, câmpul revine la lungimea normală).

De asemenea, puteți vedea în imaginea de mai jos că rețeaua ane,98m este o linie care marchează începutul zonei de servicii. Această zonă de serviciu corespunde zonei în care trebuie să faceți serviciul și în intendance serviciul trebuie să cadă (dacă faceți un serviciu scurt și volanul intră în zona înainte de zona de service pierdeți mișcarea și adversarul câștigă un punct ).

badminton court

Echipament

Pene / Volan / Badminton Shuttle

Acestea ar trebui să fie făcute din pene de gâscă, xvi dintre ele (dacă nu sunt oficiale sau în grade mai noi găsiți și în plastic, care durează mult mai mult), cântărind între 4,7 și v,five grame.

Baza sa este realizată din plută sau poliuretan și are un centru de conducere pentru a-și menține direcția. Deoarece sunt ușoare și fragile, în special cele făcute din pene, într-un joc oficial sunt folosite între bagajele seven și 10 și pot atinge viteze la sau de aproape 300 km / oră.

Badminton Noise

Rachetul de badminton este, de obicei, fabricat din materiale rezistente, dar ușoare, cum ar fi fibra de carbon sau titan, gândindu-se la grame 100. Măsura sa maximă este de 68 centimetri în lungime și constă din cabluri răsucite vertical și orizontal. Aceste rachete de badminton pot rezista de la seven la kilograme 11 de forță.

badminton rachetă

judecători

Jocul de badminton are aproximativ judecătorii 12 (adevărat, un câmp atât de mic și atât de mulți oameni de văzut), fiind separați de funcții:

arbitru:Acest lucru este ajutat de judecătorii rămași și este cel intendance are cuvântul final cu privire la deciziile privind respectarea regulilor în timpul jocului.

Line Approximate:Într-un joc, judecătorii de linie 10 sunt prezenți, fiind responsabili pentru a vedea dacă transferul se încadrează în afara limitei câmpului și, de asemenea, avertizează arbitrul asupra unei încălcări a regulilor.

Judecător în serviciu:Judecătorul de serviciu are unicul scop de a observa calendarul serviciului pentru a vedea dacă acesta este executat corect și dacă toate regulile sunt îndeplinite de ambii jucători.

badminton -Play

Regulile badmintonului

Regulile badminton sunt simple și nu sunt atât de multe. Să menționăm acum unele dintre cele mai frecvente.

Servicii:Serviciul trebuie făcut întotdeauna în diagonală, iar dacă nu se face așa, adversarul câștigă punctul.

Jucați pe internet:Dacă atingeți plasa în timp ce jucați și atingerea este substanțială cu corpul sau cu racheta, este considerată fault și adversarul câștigă punctul.

Serviți pe partea greșită:După cum sa spus, partea de servicii depinde de numărul de puncte. Dacă o faci într-un mod greșit, este automat fault și punct pentru adversar, dacă el nu urmărește mutarea.

Mai multe articole înrudite

– seven Badminton Trivia

Link-uri utile

http://www.badminton.org.br/

badminton in kort image in hindi

Posted by: renoyoucent.blogspot.com

0 Response to "badminton in kort image in hindi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel